Još uvijek traje veliko sniženje na naše proizvode -70%

5 brzih savjeta za produktivniji petak

5 brzih savjeta za produktivniji petak

  1) Provjeri svoju to do listu za danas i odredi koje tri obaveze s liste su ti najvažnije da tvoj petak bude super petak (pomoći će ti ako zamisliš da za dva sata iznenada moraš otputovati – koje tri stvari bi morala napraviti) 2) Koliko god su te tri...

Više...

Kako do ostvarenja cilja?

Kako do ostvarenja cilja?

Fokus planer smo napravili zbog tebe i svih naših drugih prijateljica da im uštedimo vrijeme i pokažemo im da se planovi ostvaruju.

Fokus planer neka bude na tvom radnom stolu, pokraj tvog kreveta. Ovo nije samo još jedan planer koji ćeš nositi u torbici.

Ovo je planer uz koji se budiš, radiš uz njega i spavaš s njim sljedećih godinu dana. Vodi te korak po korak u ostvarenje tvog sna koji si pretvorila u plan.

Više...

Kako vam Inspire me Fitness planer može pomoći u ispunjenju obećanja sebi

Kako vam Inspire me Fitness planer može pomoći u ispunjenju obećanja sebi
Najčudesnije je doba godine, hladnoća je na vrhuncu, zima je stigla! To je otprilike ono vrijeme u kalendaru kad svatko odnekud izmudruje plan o dolaska u formu u nadolazećoj novoj godini. Znam, katkad se isplati biti optimist, no ako se dobro sjećaš, tako si nekako govorila i prošle godine? I, kako je to prošlo? Kao što reče Harry Styles, “Nikako da naučimo da smo nešto već bili pokušavali.” Tradicija davanja novogodišnjih odluka i njihova gotovo neizostavnog neispunjavanja stara je koliko i čovječanstvo.

Više...

Iz osobnog kuta

Iz osobnog kuta
Ovotjedni blog post napisala je draga nam Iva Ušćumlić. Otkrila nam je kako je pronašla ono za čime svi težimo - vrijeme za sebe. Što je promjenila u svojoj organizaciji vremena i kako je uspjela u svoj popunjeni dnevni raspored ubaciti to vrijeme otkrijte u novom blogu. Iva će s vama u narednim mjesecima dijeliti svoja iskustva i savjete kako joj naš rokovnik pomaže da u tome i ustraje.

Više...

Kako stvarno obavljati stvari?

Kako stvarno obavljati stvari?
Živimo u vrijeme koje je iznimno opsjednuto produktivnošću. Kako u jedan dan ugurati što je moguće više stvari, kako postići ravnotežu privatnog i poslovnog, kako stići sve u ograničenom vremenskom periodu, i još uspjeti obaviti trilijun sitnica vezanih uz dom i obitelj… Svaka čast onima koji to uspijevaju – i svakako nam otkrijte svoje tajne produktivnosti i organizacije – a onima koji se, baš poput tima Ženskog rokovnika ponekad, muče da bi pohvatali sve kockice nudimo malu pomoć u obliku uvoda u tehniku Getting Things Done, ili na hrvatskom – kako uspješno obavljati stvari.

Više...