Inspiriranje žena da boljom organizacijom postanu najbolje verzije sebe je temeljna ideja iz koje se rodio Planner Boutique. Jedna želja koju je imala osnivačica i kreatorica Ženskog rokovnika Dunja tijekom jedanaest godina rada na njemu prerasla je u želju da njen tim i ona ženama pruže i druge vrhunske alate za planiranje koji će im pomoći da stvore nove prilike te pretvore svoje ideje i snove u stvarnost.

Svjesni smo da svako veliko putovanje počinje planiranjem. Bez plana, teško je znati što ćete morati napraviti na putu ili kako doći do cilja. Iako su snovi svakako ključan dio ljudskog iskustva upravo mogućnost da ih ostvarimo nas potiče da djelujemo.

Planner boutique

Planner Boutique slavi baš to putovanje do ostvarivanja željenih ciljeva uz pomoć pravilne organizacije i pripreme koja vam pomaže da ostanete na zacrtanom putu. Nudimo niz različitih alata za planiranje koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve tako što će vas pratiti na svakom koraku tog putovanja.

Razmišljajte o nama kao o vodiču na putovanju do cilja, vodiču koji će biti uz vas kad ga najviše trebate.

 

NAŠA VIZIJA 

Inspirirati žene da žive svoje živote na način kako žele i budu najbolje verzije sebe.

 

Život je prepun obaveza. Živimo sve bržim tempom. Ponekad nam je teško dobro se organizirati i zadržati fokus na našim ciljevima. Ali to ne mora biti tako! Naučite kako se bolje organizirati uz pomoć Planner Boutique planera koji su posebno prilagođeni upravo vašim potrebama. Vaši snovi su posebni upravo zato što ne pripadaju nikom drugom. Čuvajte ih, njegujte i gledajte kako se razvijaju zahvaljujući planiranju i brizi.

Dobrodošle u Planner Boutique, mjesto na kojem možete početi ostvarivati svoje planove!