Planner boutiquePlanner boutiquePlanner boutique

Hej, ja sam Dunja

Ovo je moja priča :)

15 godina stvaram rokovnike i planere koji ženama pomažu da se bolje organiziraju, ostvaruju planove, manje zaboravljaju i, najvažnije, imaju više vremena za sebe.

Rokovnici su moja strast. Uživam u njihovu stvaranju a najveća motivacija su mi žene kojima moji rokovnici pomažu i koje ih koriste svaki dan za organizaciju i ostvarivanje planova i osjećaju se bolje.

Napravila sam planere s kojima možeš planirati bilo što - svakodnevne obaveze, projekte ili konkretne ciljeve bilo da su osobni, financijski ili tvoji fitness ciljevi. Planiranje vjenčanja ili dnevnik trudnoće, postoji planer i za to.

Jamčim da redovitom upotrebom naših planera postaješ organiziranija, ostvaruješ planove i ciljeve, manje zaboravljaš i, najvažnije, u mnoštvu obveza koje imaš ne zaboravljaš sebe.

Ženski rokovnik

Rokovnik s kojim je sve počelo. Nastao je slučajno, prije 15 godina. Život mi je bio u kaosu i taj rokovnik je bio slamčica za koju sam se uhvatila s nadom da će mi pomoći organizirati taj kaos i motivirati me da se pokrenem.

Te 2007. godine unijela sam u njegovo stvaranje sve što sam znala i osjećala.

Danas, Ženski rokovnik koriste tisuće žena za bolju organizaciju i planiranje i to me čini neopisivo sretnom.

KUPI SVOJ

Možda nisi znala...

Svaka stranica u rokovnicima ima svoju svrhu i osmišljena je da ti maksimalno olakša organizaciju i planiranje. Zapisivanje ti daje osjećaj sigurnosti a rokovnici će te motivirati i planiranje učiniti zabavnim i inspirativnim.

Misija Planner Boutique je ispunjavanje tvojih planova. Ako rokovnik ne koristiš znači da on ne ispunjava svoju misiju i slobodno ga možeš vratiti bilo kad u toku godine, ne postavljamo pitanja.

nedjelja,ponedjeljak,utorak,srijeda,četvrtak,petak,subota
siječanj,veljača,ožujak,travanj,svibanj,lipanj,srpanj,kolovoz,rujan,listopad,studeni,prosinac
Nedovoljan broj proizvoda na zalihama. Samo [max] dostupno.
Košarica
Besplatna dostava za sve narudžbe preko [money]
Nedostaje ti još [money] za BESPLATNU DOSTAVU!
Čestitamo! Imaš besplatnu dostavu :)

Tvoja košarica je prazna.

Nastavi kupovinu

Dodaj napomenu uz narudžbuUredi napomenu
Dodaj kod

Dodaj kod

Kod za popust obračunat će se na kraju