Vodič za poklone

Prosinac je rezerviran za onaj osjećaj kad čvrsto stisneš nekoga u zagrljaj, razvučeš najveći osmijeh i u ruke mu predaš pažljivo umotani dar. Pa svjetlucavih očiju iščekuješ njegovu reakciju dok nestrpljivo otvara taj maleni paketić koji pokazuje koliko si mislila na njega, pažljivo birala poklon… Pokazuje koliko ti je taj netko bitan. Pa opet, osmisliti i pronaći pravi poklon može biti i stresno, osobito u ovim 'ludim' vremenima kad misli bježe na sve strane.

 

Zbog toga donosimo Vodič za poklone u kojemu ćeš naći i onaj savršeni za svaku dragu osobu u svom životu. Dok sjediš u omiljenoj fotelji i pijuckaš vrući čaj ili kavu, a božićne lampice već osvjetljavaju najljepše doba godine, pronađi idealan poklon za prijateljicu, mamu, šeficu, sestru… Nema bolje prilike nego na kraju godine motivirati nekoga na ostvarivanje planova, a upravo to ćeš napraviti daruješ li ga nekim od poklona iz našeg vodiča.

 

ZA NAJBOLJU PRIJATELJICU

Volimo onu da su prijateljice obitelj koju smo si same odabrale. Pod borom tvoje najbolje prijateljice neka se nađe najbolji Ženski rokovnik. Između 12 naslovnica sigurno ćeš naći onu koja će biti savršena za besticu. Primjerice, ako je tvoja najbolja prijateljica prava romantičarka svidjet će joj se  Ženski rokovnik Flower Power, ako je pak ona koja točno zna što želi u životu, ne možeš pogriješiti sa Ženskim rokovnikom Business Passion. Ako je jedno i drugo… Možda da izvlačiš papirić, pa tako odabereš pravi rokovnik za nju?

 

ZA DOBRU ŠEFICU I NAJDRAŽU KOLEGICU

Razmišljaš li ovih dana o stvarima na kojima si zahvalna u životu, možda će jedna od njih biti i inspirativna i poticajna radna sredina. A takvom je čine šefica s kojom je gušt raditi i od koje je pravo veselje učiti ili kolegica koja je podrška i pomoć kad treba. I upravo bi njima željela to pokazati darom.  Ne možeš pogriješiti Poslovnim planerom Dreams ili jednim posve šarmantnim poklonom – Ženskim rokovnikom Star Dust i pripadajućim stolnim planerom. Jer planovi nisu zapisani u zvijezdama nego u planeru.

ZA JAKO POSEBNE PRIGODE – ZA BUDUĆE MLADENKE I BUDUĆE MAME

Možda će upravo 2021. godine biti ona u kojoj će se u životu tvoje prijateljice dogoditi velike i značajne stvari. I to one koje treba planirati. Pripreme za najljepši dan u životu svakoj će mladenki biti lakši uz pravog pomoćnika, a odgovorno tvrdimo da je Planer vjenčanja najbolji u tom poslu. Možda još posebniji od njega je Dnevnik trudnoće i, ako imaš u svojoj blizini buduću mamu, sad je vrijeme da je daruješ sitnicom koja će joj pomoći ispričati najveću priču na svijetu – priču o dolasku novog života.

 

ZA KĆI ILI MLAĐU SESTRU

Znaš koliko je ponekad teško odabrati pravi poklon za tu tvoju osnovnoškolku koja je puna ideja kao šipak koštica? Pa da bude puna veselja daruj joj Teen planer koji će joj postati desna ruka za zapisivanje svih tih ideja, ali i organizaciju i plan kako ih provesti u djelo.

 

Zaviriš li u Planner Boutique webshop pronaći ćeš još mnoštvo dobrih ideja za darove najdražima ovih blagdana. A za svaku kupnju iznad 200 kn i mi tebe darujemo 'I have a plan' majicom koju ćeš nositi kad sanjaš, ali i radiš planove za ostvarivanje tih snova.