Ultimativni vodič za savršen planer

POSTOJI LI SAVRŠEN PLANER ZA TEBE?

Planirati svoje obveze, organizirati vlastito vrijeme, sačuvati ideje koje su ti neočekivano pale na pamet ili zapisati želje… Divni u svojoj različitosti, rokovnike i planere koristimo na različite načine. 

Kreativke će u njih zapisivati svoje ideje i inspiraciju, organizatorice motivaciju i svaki korak koji treba proći kako bi stigle do zacrtanog cilja, poslovne žene planove i obveze… 

Ne želeći individualnost ukalupiti u samo jedan rokovnik, donosimo šest različitih rokovnika / planera među kojima ćeš s lakoćom izabrati onaj koji najviše odgovara tvom stilu planiranja, jer za svakoga postoji savršen planer.

Uz svakodnevne planere, postoje i oni koje koristimo u velikim i važnim životnim trenutcima – otkrijte i Planer vjenčanja, te Dnevnik trudnoće / Bebin dnevnik.

 

Ženski rokovnik

Ako planiraš baš sve i najveću sigurnost osjećaš kad je tvoj čitav dan isplaniran večer prije, ako je tvoj čitav tjedan tako organiziran da stigneš sve i ne zaboraviš ništa, ako sve zapisuješ sad i odmah, ako ti je važno spretno balansirati poslovno, privatno i vrijeme samo za sebe, dvojbe nema, tvoj idealan planer je Ženski rokovnik.

Planiranje je tvoj najjači adut za produktivnost, termine upisuješ tjednima unaprijed i trudiš se ne zanemariti niti jedan aspekt svog života. Ženski rokovnik bit će tvoj #bff u tome. S obzirom na dimenzije, jednostavno ga je imati uvijek uz sebe, stane u svaku torbicu, pa je pravi rokovnik ''to go''. Kako će ti uvijek biti pri ruci, trenutno ćeš u njega moći zapisati sve što ti je važno, a zahvaljujući posebnim rubrikama kojima je opremljen, i planirati – od radnog tjedna do godišnjeg odmora i budžeta.

 

INSPIRE ME PLANER

Kreativke se ponekad mogu učiniti neorganiziranima, pa ukoliko si i ti jedna od njih, izbjegni ovaj stereotip planerom koji će ti omogućiti ''free style'' planiranje, no opet pomoći da dobro organiziraš svoje vrijeme. Ukoliko se ne opterećuješ datumima (jer ti si ta koja odlučuješ kad godina i planiranje počinju!) i formom, ukoliko ne zazireš od planiranja u zadnji tren ili se uopće ne držiš plana, odaberi Inspire me planer.

Inspire me planer omogućit će ti toliko željenu slobodu i spontanost i u onim pomalo dosadnim životnim situacijama kad moraš nešto isplanirati. Prilagodljiv i jednostavan za realne planove, s puno prostora za bilješke, ideje i inspiraciju, te mogućnost da sama dizajniraš unutrašnjost svog rokovnika, Inspire me planer sinonim je za kreativnost i fleksibilnost. Upravo ono što tebi treba.

FOKUS PLANER

Fokusirana si na bitno i točno znaš što želiš, sjajna si u slaganju prioriteta i plan praviš prema njima orijentirana na rezultate i produktivnost. Najvažnije ti je što brže i lakše doći do cilja i zbog toga ti je važna forma i struktura dana, no isto si tako spremna prilagoditi plan ukoliko je to potrebno. Kako bi plan razradila u ostvarive korake, testirala metode planiranja i koristila one koje ti najviše odgovaraju, posluži se Fokus planerom.

Korak po korak Fokus planer naučit će te kako postaviti ciljeve, razlučiti prioritete i motivirati se u njihovom ostvarenju. Usmjeren na ono što je bitno, dizajniran za najbrže i najefikasnije postizanje ciljeva, ovaj je planer napravljen u suradnji s Psihofestom. Uz Fokus planer stiže i eBook – Ultimativni vodič za ostvarenje ciljeva, gdje ćeš pronaći osam jednostavnih koraka uz pomoć kojih možeš ostvariti bilo koji cilj, a za bolje planiranje i bolji početak dana, preuzmi ''Check listu za bolji dan''.

checklista_bolji_dan

BUSINESS PLANER

''Radi ono što voliš, voli ono što radiš.'' Ova rečenica definira tvoj način života, pa posredno tome i planiranja radnog dana, tjedna, mjeseca… Poduzetnica si ili radiš u korporaciji, voditeljica si projekata i timova ljudi i jednostavno ti je neophodno planirati mjesecima unaprijed. U organizaciji tvog radnog dana nema mjesta greškama i propustima, a tvoja desna ruka u ovom izazovnom poslu bit će Business planer.

Dizajniran za #bosslady s velikim planovima, pomoću ovog rokovnika s lakoćom ćeš određivati prioritete, praviti dnevne 'to do' liste i uvijek imati najbolji uvid u projekte koje vodiš. Velikog formata s mjesečnim i tjednim pregledima, business planer bit će neizostavan na tvom radnom stolu i partner u tvom poslovnom uspjehu.

DNEVNIK TRUDNOĆE

U onim posebnim životnim trenutcima, onih godinu i devet mjeseci dok u tebi raste novi život i kad postaješ mama djevojčice ili dječaka, vjerojatno ti na prvom mjestu neće biti prioriteti i ciljevi osim onoga da uživaš u vremenu za nas dvoje. Za te trenutke za koje bismo voljeli da ti budu bezbrižni i sretni, tu je Dnevnik trudnoće / Bebin dnevnik koji je mali vodič, spomenar i podsjetnik na trudnoću i prvu godinu.

U njemu ćeš pronaći, ali i moći zapisati savjete, bilježiti posjete liječniku, dnevna hranjenja i spavanja, baš kao i pospremiti sretne trenutke sa svojom bebom koji će jednom biti divne uspomene kojima ćete se jednom zajedno smiješiti. Dnevnik trudnoće / Bebin dnevnik pomoći će ti da budeš organizirana, mirna i sretna trudnica i mama.

Planer vjenčanja

Dobro znaš kako su savršena vjenčanja ona koja su dobro osmišljena, dobro organizirana i dobro isplanirana. I to nimalo ne umanjuje njihovu romantičnost, samo eliminira nepotreban stres. Kako bi planiranje vjenčanja i priprema za taj divan dan u kojem krećeš u novu avanturu s voljenom osobom bio istinski užitak, nabavi svoj Planer vjenčanja

Neka dobro organizirano vjenčanje bude kruna same pripreme koju ćeš odraditi s lakoćom zahvaljujući planeru koji niti jednu sitnicu ne ostavlja neriješenom – od popisa gostiju, rasporeda sjedenja, popisa zaduženja, cvijeća, fotografa, zahvalnica, odjeće, jelovnika… Naš poklon uz Planer vjenčanja koji će ti ostati kao lijepa uspomena na dan kojeg ćeš se sjećati zauvijek, stiže u obliku dva priručnika koja će ti planiranje vjenčanja učiniti lakšim i jednostavnijim – 101 savjet za buduću mladenku i vodič Jednostavno planiranje vjenčanja.

Naljepnice

Jesi pronašla svoj planer?

Ukoliko još nisi sigurna koji je tvoj planer, riješi kviz i saznaj koji ti planer najviše odgovara ili pogledaj sve planere iz naše ponude!