Kako vam Inspire me Fitness planer može pomoći u ispunjenju obećanja sebi

Jeste donjeli novogodišnje odluke?

Najčudesnije je doba godine, hladnoća je na vrhuncu, zima je stigla! To je otprilike ono vrijeme u kalendaru kad svatko odnekud izmudruje plan o dolaska u formu u nadolazećoj novoj godini. Nove godina je stigla, mnogi će širom svijeta optimistično sastavljati popise svojih novogodišnjih odluka. “Sljedeće godine hranit ću se zdravije, smršavjet ću, više ću vježbati, više ću štedjeti i paziti na zdravlje.”

Znam, katkad se isplati biti optimist, no ako se dobro sjećaš, tako si nekako  govorila i prošle godine? I, kako je to prošlo? Kao što reče Harry Styles, “Nikako da naučimo da smo nešto već bili pokušavali.” Tradicija davanja novogodišnjih odluka i njihova gotovo neizostavnog neispunjavanja stara je koliko i čovječanstvo.

Nedavno sam s prijateljicom raspravljala o svjetskoj statistici novogodišnjih odluka, i ne iznenađuje da većina ljudi donosi odluke da će poboljšati svoje tjelesno stanje, više vježbati i jesti zdraviju hranu. Pa, ne bih rekla da im se plan ostvario, s obzirom na rekordne svjetske statistike pretilosti.

Urnebesno je kako se svi učlanjuju na teretane u prvim tjednima siječnja i mahnito slijede svaku vježbu i fitnes video na Internetu. Zlatno vrijeme za podebljati račun trenera za fitnes, zar ne? No, preskoči na 23. siječnja i gotovo da možeš čuti fijuk vjetra i odjek vlastitih koraka dok hodaš praznim prostorom dvorane za vježbanje Gym4You u Zagrebu. Kamo su svi otišli?

Ako se i ti mučiš sa svojim obećanjima i režimom vježbanja, znaj da nisi sama. Ako je jedna od tvojih novogodišnjih odluka skinuti koju kilu, ostati u formi i zdravo jesti možda imamo upravo savršeno rješenje da ti pomogne započeti novu godinu s pozitivnijim osjećajem nego ikad prije.

Fitness planeri spašavaju godinu

Ne mogu te, doduše, odvući u dvoranu i svezati za pokretnu traku (koliko god bi to bilo zabavno), ali ti mogu pomoći da se riješiš problema s novogodišnjim obećanjima o vježbanju, i tu na svoje dolazi naš Inspire me fitness planer.

Ovaj planer posebno je osmišljeni na način koji tvoju novogodišnju strategiju za fitnes podižu na posve novu razinu.

Poduprite vaše novogodišnje obećanje Inspire me fitness planerom

Inspire me fitness planer bit će tvoj najvažniji saveznik i najpraktičniji alat u tvojoj strategiji za bolju formu i zdraviji život koji si obećala sebi na početku ove godine. On je izričito osmišljen da obuhvati tvoje dnevno vježbanje, dnevnik ishrane, evidenciju napredovanja, te će ti biti svakodnevni izvor poticaja, podsjetnik i organizator vremena.

Neke od prednosti korištenja Inspire me fitness planera su sljedeće:

  1. Pomoći će ti pojasniti tvoje ciljeve u fitnesu i usredotočiti se na njih tako da ne izgubiš iz vida razlog zbog kojega si uopće počeli vježbati.
  2. Pomoći će ti raščlaniti velike nakane i dugoročno planiranje na kratkoročno dohvatljive ciljeve. Ostvarivanje tih kratkoročnih ciljeva održavat će ti motivaciju.
  3. Fitnes planer  pomoći će ti da pratiš svoje napredovanje. Njime se eliminira sklonost odustajanju samo zato jer ne vidiš nikakav veliki rezultat. Detaljnom evidencijom svakodnevnog vježbanja, ishrane i drugih elemenata, možeš pratiti i najmanje promjene u svojemu tijelu.
  4. Fitnes planer pomoći će ti isplanirati buduće vježbe unatoč svoj  zauzetosti.
  5. Možeš ga ukrasiti Inspire me naljepnicama kojima možeš po danima pribilježiti poticajne citate ili dodati popise.

Navedena su samo četiri od mnogih razloga zašto trebaš nabaviti Inspire me fitness planer još danas.

Svojim kvalitetnim dizajnom i teksturiranim koricama planer Inspire me fitness planer definitivno će ti biti nerazdvojni pratilac dugo vremena, te će proći kroz sva habanja i nezgode kao i… razočarenja koja prate sva novogodišnja obećanja.

Uživaj u organizaciji svojega vremena, jer planiranje (kao ni vježbanje) uopće ne mora biti dosadno.