Planner boutiquePlanner boutiquePlanner boutique

Dostavu radimo GLS službom i trenutno isporučujemo samo u Hrvatsku.

Dostava košta 25 kn a za narudžbe preko 300 kn dostava je besplatna.

Rok isporuke je maksimalno 3-5 dana. U 90% slučajeva je dan-dva jer narudžbe šaljemo svaki sa ponekim izuzetkom.

Povrat ili zamjena je brza i jednostavna. Ne postavljamo pitanja a možeš birati povrat novaca ili zamjenu proizvoda. Rokovnik možeš vratiti ili zamjeniti 365 dana u godini.

Osobno preuzimanje trenutno nije moguće i nemamo fizičku trgovinu.

Misija i svrhanaših planera je ostvarivanje tvojih planova i lakša organizacija tvojih mnogobrojnih obaveza.

Ako planer ne koristiš ili ti se ne sviđa to znači da on ne ispunjava svoju misiju i slobodno ga možeš vratiti 365 dana u godini, nećemo postavljati pitanja.

Možemo ti vratiti novac ili zamjeniti planer za neki drugi koji ćeš koristiti i koji će te bolje služiti.

Kontroliraš ono što možešZapisivanje dnevnih obaveza, planova i tvojih misli daje ti sigurnost i smanjuje stres. Za tvoj mozak, rokovnik je kao eksterna memorija u kojoj je sve zapisano i sigurno.

Lakše ostvaruješ ono što želišNavika planiranja i postavljanje ciljeva pomaže ti da točno znaš koje korake i akcije je potrebno poduzeti da ostvariš ono što želiš.

Imaš više vremena za stvari i ljude koje volišKad upravljaš svojim vremenom sigurno ćeš imati dovoljno vremena za sve a najviše za ljude i stvari koje voliš i u kojima 100% uživaš. Planiranje će ti pomoći da nađeš ono najdragocjenije - vrijeme za sebe.

Bolja motivacija i fokusŽelimo ti planiranje učiniti zabavnim i inspirativnim. Sve planere i rokovnike dizajnirali smo tako da budu poticajni, da te motiviraju i drže fokus na bitnom.

Sjajna ideja je ujutro pregledati planer i podsjetiti se na obaveze koje imaš. Znaš što te očekuje, plan možeš mijenjati ili prilagoditi a dan počinješ sigurna i smirena.

Za svakog postoji savršen rokovnik, mijenjaj, isprobaj, sigurno ćeš naći baš onaj s kojim ćeš ostvariti svoje snove i raspolagati svojim vremenom na, za tebe, najbolji način.

Nemamo svoje fizičko prodajno mjesto ali dio asortimana možeš kupiti na ovim lokacijama:

Hrvatska

dm drogerie markt prodavaonice u cijeloj Hrvatskoj a možeš kupiti Školski planer (do kraja rujna 2021, nakon toga samo na našem web shopu)

Ženski rokovnik 2022 (od kraja studenog 2021. do početka ožujka 2022.)

Bosna i Hercegovina

dm drogerie markt prodavaonice u cijeloj BiH a tamo možeš kupiti Ženski rokovnik 2022 od početka studenog 2021. do početka ožujka 2022.

Srbija

Delfi i Laguna knjižarei njihovi web shopovi a kupiti možeš Ženski rokovnik 2022 od početka studenog 2021. do početka ožujka 2022.

Dostave vršimo dostavnom službom GLS. GLS je ekspresnom dostava i unutar maksimalno 5 radnih dana od primitka uplate dobit ćeš svoj paket.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Pošiljke su osigurane od gubitka, te ako Kupac u roku 10 radnih dana od uplate ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku u roku 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju, a troškove ponovnog slanja u tom slučaju snosi Kupac.

Svatko može dizajnirati rokovnik, ali prije 12 godina, kad sam dizajnirala Ženski rokovnik, unijela sam u njegovo stvaranje sve što sam znala i osjećala.

Taj rokovnik bio mi je slamčica za koju sa se uhvatila i ništa nije bilo važnije od toga da napravim rokovnik koji će mi pomoći da organiziram kaos u kojem sam bila i pokrenem se.

Ženski rokovnik me potpuno promijenio, promijenio je moj život nabolje i poslao me na prekrasan, drukčiji put i život od onog koji sam živjela.

Vjerujem da svi možemo živjeti život kakav želimo, bez obzira na životne okolnosti.

Upravo zbog toga svake godine pri dizajniranju novog izdanja i ispisivanju stranica za neku novu godinu uživam kao prvi put.

Svako izdanje radim s optimizmom, pozitivom i strašću koju je u meni probudio te 2008. godine.

Vjerujem da moji rokovnici mogu pomoći nekoj ženi da ostvari svoje snove i planove kao što je moj prvi pomogao meni i s tom namjerom stvaram svaki novi i radit ću to sve dok osjećam istu strast i želju koju osjećam i danas, nakon 14 godina. Obećavam.

Nemamo mogućnost personalizacije planera i rokovnika.

Za veće narudžbe (više od 500 kom) možete poslati upit na info@planner-boutique.com

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica.

Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava.

Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Ponekad se dogodi da mail s potvrdom narudžbe zaluta u spam folder ili folder promocije.

Sustav ga automatski šalje. Ako nije stigao sačekaj10tak minuta te ako nije u spomenutim folderima kontaktiraj nas ili za plaćanje koristi ove podatke:

IBAN: HR0324020061100688462

Erste&Steiermarkische Bank d.d.

Model:HR00 i broj narudžbe.

Ako ne znaš svoj broj narudžbe u napomenu upiši ime i prezime pod kojim je narudžba napravljena.

Ad Vitam d.o.o.

Idrijska ulica 46

10040 Zagreb

Hrvatska

Ako uz kupnju nekog od naših proizvoda dobivaš na poklon pdf prozvod (neki priručnik ili kartice) stići će ti na mail adresu s kojom si prijavljena.

Provjeri spam folder ili folder promocije.

Ako si izabrala plaćanje karticom, mail sa linkom za preuzimanje priručnika/kartica stići će ti za par minuta, ako si izabrala uplatu na račun, link će ti stići nakon što uplata bude vidljiva.

Ako ne stigne slobodno nas kontaktiraj da provjerimo 😊

Možeš nas kontakirati na info@planner-boutique.com ili na 091 2384826

Ako želiš da tvoja narudžba bude što brže obrađena i brzinom svjetlosti isporučena molimo te sljedeće:

Kod upisivanja adrese provjeri jesi li točno napisala i ulicu i kućni broj.

Često se dogodi da se recimo kućni broj ne upiše a ako šaljemo i pripremamo narudžbe kasno naveče (a događa se 😉 ne možemo te zvati tako kasno da provjerimo broj.

To znači da se narudžba neće obraditi taj dan nego sutradan kada te možemo kontaktiratu u „pristojno“ vrijeme.

Poštanski broj – molimo te upiši točan poštanski broj.

Npr. Ako živiš u Sesvetama poštanski broj nije 10000 nego 10360 itd itd.

Točan poštanski broj je važan zato što GLS radi sortiranje paketa prema adresama i poštanskim brojevima i ako on nije točan pošiljka će biti sortirana na pogrešan depo što ponovno znači da će sporije doći do tebe.

Broj mobitela – on je potreban isključivo da bismo te mi (recimo u slučaju da nedostaje broj ulice) ili dostavljač (ako nisi na adresi) prilikom isporuke kontaktira.

I najvažnije, na taj broj mobitela dolazit će ti obavijesti o tome gdje je tvoja pošiljka. Ovo ne funkcionira ako si nam ostavila fiksni broj mobitela ili ako si naručila na adresu u Hrvatskoj a upisala broj mobitela neke strane zemlje.

U slučaju da si naručila na svoje ime a platila karticom koja ne glasi na tvoje ime, molimo te da obavezno upišeš broj narudžbe ili u polje Opis plaćanja staviš ime na koje je narudžba napravljena.

Nisi pronašla odgovor na svoja pitanja?

Piši nam na info@planner-boutique.com

nedjelja,ponedjeljak,utorak,srijeda,četvrtak,petak,subota
siječanj,veljača,ožujak,travanj,svibanj,lipanj,srpanj,kolovoz,rujan,listopad,studeni,prosinac
Nedovoljan broj proizvoda na zalihama. Samo [max] dostupno.
Košarica
Besplatna dostava za sve narudžbe preko [money]
Nedostaje ti još [money] za BESPLATNU DOSTAVU!
Čestitamo! Imaš besplatnu dostavu :)

Tvoja košarica je prazna.

Nastavi kupovinu

Dodaj napomenu uz narudžbuUredi napomenu
Dodaj kod

Dodaj kod

Kod za popust obračunat će se na kraju