Dostava i povrat

Koliko košta dostava?

Dostava je 3.85 eura i dostavljamo MBE kurirskom službom. Trenutno dostavljamo samo u Hrvatsku. Za narudžbe preko 46.45 eura dostava je besplatna.

Koliki je rok dostave?

Rok za dostavu je 3-5 radnih dana. Narudžbe se šalju svaki dan za uplate pristigle do 12 sati. 

Možeš li pratiti svoju narudžbu?

Za svaki poslani paket dobit ćeš mail i sms (zato je važno da je broj mobitela i mail adresa budu točno upisani) od MBE službe sa brojem svoje pošiljke i linkom za praćenje. SMS i email stižu ti čim je adresnica izrađena ali nećeš odmah moći vidjeti status pošiljke. Ponekad je potrebno do 24 sata da pošiljka uđe u sustav MBE-a.

Možeš li narudžbu preuzeti osobno?

Trenutno nemamo opciju osobnog preuzimanja.

Možeš li vratiti ili zamjeniti kupljene proizvode?

Da! Možeš, i to možeš učiniti 365 dana u godini. Proizvod možeš vratiti ako je oštećen - zamjenit ćemo za drugi ili ti vratiti novac. Ukoliko ti planer ne odgovara ili ti se ne sviđa, nema problema! Možeš vratiti ili zamjeniti. Ne postavljamo pitanja oko povrata ili zamjene a sve zamjene ili povrate možeš napraviti besplatno, na naš trošak.

Koji su načini plaćanja?

Na Planner Boutique web shopu možeš plaćati na sljedeće načine:

Uplatom na naš bankovni račun

To možeš učiniti putem svog internet bankarstva ili uplatom u pošti, banci ili u FINA poslovnicama. Ako izabereš ovaj način plaćanja na tvoju mail adresu stići će ti potvrda narudžbe i podaci za plaćanje.

Putem kreditne ili debitne kartice 

Po završetku narudžbe bit ćeš preusmjerena na CorvusPay, sigurnu stranicu za prihvat i plaćanje karticama.

Nemamo opciju plaćanja pouzećem, odnosno plaćanje po primitku narudžbe.