Često postavljana pitanja

GDJE KUPITI?

Ženski rokovnik osim na našem web shopu možete kupiti u svim dm prodavaonicama u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini i u svim DELFI knjižarama u Srbiji. 

KAKO SE ROKOVNIK ANOJING BIČ RAZLIKUJE OD OSTALIH?

Rokovnik Anojing Bic posebno je studentsko izdanje Ženskog rokovnika prodaje se ekskluzivno putem web shopa.

Ovaj rokovnik bitno se razlikuje po dizajnu te u dijelu kalendara gdje su prikazani dani u tjednu NE sadrži datume već samo dane u tjednu čime je prilagođen studentskim potrebama i možete ga početi koristiti bilo kada u godini.

Studentice Odsjeka za kulturalne studije Filozofskog fakulteta iz Rijeke dizajnirale su ovo posebno limitirano izdanje Ženskog rokovnika. U drugoj polovici studenog 2015. „Anojing bič“ rokovnik bit će izložen u Muzeju suvremene umjetnost u Rijeci što je veliki uspjeh ove suradnje.

Anojing Bič je zvijezda ovog rokovnika i izuzetno kompleksan lik. Nastala je kao reakcija na ustaljene stereotipe žena u današnjem društvu. Ona je istovremeno njihovo utjelovljenje i karikatura. Svojim stavovima provocira i postavlja pitanja u vezi "ženske problematike" te ukazuje na ideje i moguće odgovore sadržane u samom rokovniku. Na osebujan i neobičan način potiče na promišljanje. Ona je iritantna, bezobrazna, zabavna, jednostavno neodoljiva te će nasmijati do suza svakoga tko se odluči upoznati je.

 

PO ČEMU SE ŽENSKI ROKOVNIK RAZLIKUJE OD OSTALIH?

Ženski rokovnik po mnogo čemu se razlikuje od ostalih običnih planera. Ženski rokovnik osmislile su žene za žene. 

Ženski rokovnik poseban je i drugačiji od ostalih rokovnika na tržištu po svom specifičnom sadržaju i izgledu, a ono što ga najviše izdvaja od drugih, sličnih rokovnika, su naslovnice. Suradnje na dizajnu naslovnica rokovnika postale su jedna od najprepoznatljivijih stvari koje radimo i iščekuju se s velikim zanimanjem svake godine.

 

OSNOVNE ZNAČAJKE ROKOVNIKA

  • Dimenzije rokovnika: 110 x 170 mm
  • Tvrdi uvez
  • Broj strana: 192
  • Okruglo gledalo umetnuto u unutrašnjost prednje korice
  • 2 pokazne trakice
  • Gumica za zatvaranje
  • Gumica za olovku

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Corvus

Hvala što koristite CorvusPay!

   

DA LI DOSTAVLJATE I U INOZEMSTVO?

Dostavljamo diljem svijeta.

Dostave vršimo dostavnom službom GLS. Dostava se vrši ekspresnom dostavom unutar 5 radnih dana od primitka uplate na području Hrvatske te u periodu od 5-7 radnih dana za inozemstvo.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Pošiljke su osigurane od gubitka, te ako Kupac u roku 10 radnih dana od uplate ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku u roku 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju, a troškove ponovnog slanja u tom slučaju snosi Kupac.

KOJA JE CIJENA DOSTAVE?

Poštarina se plaća za sve pošiljke. 

Točan izračun cijene vidljiv je u zadnjem koraku kupovine nakon što unesete poštanski broj i zemlju. 

Zatvori (esc)

101 savjet za bolju organizaciju

Prijavi se na naš newsletter i poklanjamo ti 101 savjet za bolju organizaciju!

PRIJAVI SE

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Traži

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Kupi