Godina na izmaku neće nam ostati u najljepšem sjećanju, iako ne možemo zanemariti lijepe stvari koje su se dogodile u njoj. Upravo zato, svi ljudi na svijetu imaju jednu zajedničku želju u novoj godini – da bude bolja od prošle!

Novi počeci su uvijek uzbudljivi, a znamo da te zanima što ti zvijezde pripremaju u 2021. godini.

U nastavku otkrij što ti predviđaju na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu.

 

OVAN

Nova godina za Ovna će biti puna promjena, ali srećom, onih na bolje. Slobodni bi u prvoj polovici godine mogli upoznati nekog posebnog, a oni u vezama shvatiti koliko je komunikacija s partnerom bitna.

Tako će neki zauzeti Ovnovi poboljšati svoj odnos, a drugi shvatiti kako možda ipak nisu stvoreni jedni za druge, jer nisu spremni na kompromise. Horoskop za 2021. godinu kaže da će ovaj znak poboljšati komunikaciju i na poslu, a mnogi će se početi bolje slagati sa šefom, što bi im moglo donijeti promaknuće ili povišicu.

Prva polovica godine donijet će ti više produktivnosti, no ako nećeš pronaći vremena za opuštanje, naći ćeš se pod velikim stresom. Ove godine tvoje mentalno zdravlje mora biti prioritet.

Naslovnica Ženskog rokovnika koja će te podržati u tvojim planovima je Sunflower Gold

 

BIK

Za Bikove zvijezde imaju jednu poruku – riskirajte ove godine, vjerojatno će vam se isplatiti.

Na ljubavnom planu neće biti toliko uzbudljivo. Oni u vezama vrlo će vjerojatno ostati u njima, a samci će ostati solo putnici na ovom ludom putovanju. Ipak, na poslu je zapisano nešto uzbudljivije.

Bit ćeš nešto zauzetija nego prošle godine, no zvijezde će ti dati potrebnu energiju za sve nove izazove koji te čekaju.

Budući da ćeš više raditi, bit će više novaca, ali i stresa.

Više no ikad, Bikovi će trebati smišljati opuštajuće i zabavne izvanposlovne aktivnosti kako bi očuvali svoje psihičko zdravlje. Nemoj podcjenjivati vrijeme za sebe.

Ženski rokovnik koji će biti tvoj najveće saveznik u 2021. je definitivno Joyful

 

BLIZANCI

Blizancima 2021. godina donosi manje životne promjene na privatnom i poslovnom planu.

No, najveća promjena događat će se u tebi, jer ćeš se ove godine osjećati kreativnije i karizmatičnije, što će utjecati i na tvoju vezu koja će postati još bolja.

Samci bi se mogli pronaći u zagrljaju prijatelja, a tvoja postojeća rijateljstva ove će godine postati čvršća i dublja. Upravo će ti prijatelji u ovoj godini biti najveća utjeha, kada će to biti potrebno.

Financije će procvjetati, no moglo bi zahladiti na polju odnosa s kolegama.

Zvijezde savjetuju da takva budeš i u ophođenju s njima kako ne bi bilo burnih rasprava. 

Ove te godine očekuju fizički i mentalni rast, a mašte ti neće nedostajati, što možeš iskoristiti za posao ili neku novu privatnu aktivnost, kao na primjer novi hobi. Jedino na što trebaš zaboraviti jest tvoja prošlost.

Ovo nije godina za povratak na stari posao, staroj ljubavi ili starim navikama. Gledaj naprijed i ne dopuštaj da te išta koči na putu napretka. 

Na putu napretka najbolja podrška bit će ti rokovnik P.S. Pink.

 

RAK

Zvijezde ove godine spremaju sjajne stvari za Rakove koji često gledaju na promjene sa sumnjom.

Nisu sve promjene negativne, ako si ti spremna za njih.

Ljubavni partneri ove će se godine još više zbližiti, a moguće su i sretne vijesti kao što je dolazak prinove.

Oni koji su u 2020. imali problema, u novoj godini će ih riješiti. I posao će ti ići od ruke, jer ćeš biti kreativnija no ikad.

Lakše ćeš obavljati zadatke koji će postati zanimljiviji, a zvijezde se posebno smiješe onima koji se bave kreativnim poslovima.

Ipak, zvijezde imaju i upozorenje – stresa će biti sve više pa ne zaboravi na sebe.

Bolja financijska situacija ne mora nužno značiti veću sreću, ako zaboraviš na ono važno – sebe.  Idealna  je godina da se usredotočiš na svoje mentalno i fizičko zdravlje te slušaš svoju intuiciju. 

Za smanjivanje stresa i bolju organizaciju u 2021. svakako koristi Magical place Ženski rokovnik.

 

LAV

Lavove u 2021. godini čekaju brojni usponi i padovi, no najvažniji posao koji ih čeka jest uskladiti svoj privatni i poslovni život.

Zdravi balans donijet će ti rast na svim poljima, a neke Lavove u ozbiljnim vezama ove godine čekaju zaruke i/ili vjenčanje te vijesti o prinovi.

Oni u ozbiljnim vezama trebali bi se staviti u cipele svojih partnera kako bi ih bolje razumjeli te poboljšali odnos, posebno ako postoje nesuglasice.

U novoj godini ćeš se bolje slagati s kolegama na poslu, što će ti olakšati cjelokupni posao. Ipak, financije neće biti stabilne tijekom cijele godine.

U travnju će biti fantastične, a upravo tada mogao bi ti se nasmiješiti novi izvor prihoda. Unatoč tome, ne zaboravi štedjeti kada nastupe lošija vremena.

Pametna štednja isplatit će ti se u godinama koje dolaze.

Kad stabiliziraš karijeru i financije, usredotoči se na prijateljstva koja si već ostvarila, Uvijek ih možeš poboljšati, a i zvijezde savjetuju ulaganje u postojeće odnose, umjesto stvaranja novih.

Za lakše usklađivanje privatnog i poslovnog života sigurno će ti pomoći Business Passion naslovnica za 2021. godinu.

 

DJEVICA

Djevicama 2021. godina donosi brojne promjene.

Nekim zaljubljenim pripadnicima ovog znaka donijet će produbljenje odnosa, a nekima realniji pogled na njihov odnos. Možda je vrijeme da prestaneš na njega gledati kroz ružičaste naočale te shvatiš kako neke stvari mogu biti bolje ili da on nije tvoj princ na bijelom konju.

U poslovnom okruženju je krajnje vrijeme da neke zadatke prebaciš na druge. Nije sramota tražiti pomoć, a naredne godine ona će ti biti itekako potrebna. Idealna je godina za financijska ulaganja, posebno u nekretnine.

Imaj na umu da te financijska sigurnost očekuje do svibnja, a onda se baci na štednju.

Zdravlje će biti bolje ako počneš provoditi više vremena na svježem zraku.

Jedan novi, poseban prijatelj koji će ući u tvoj život naučit ćete neke nove stvari i obrnuto. Ne zatvaraj mu vrata, jer će pozitivno utjecati  na tebe, tvoju kreativnost i ostale odnose u tvom životu.

Tvoj podsjetnik da neke zadatke povremeno prebaciš i na druge nekati bude Star Dust rokovnik u koji ponekad zapiši neki zadatak koji ćeš samo delegirati nekom drugom.

 

I zapamti, nešto je sigurno zapisano u zvijezdama, no na kraju dana, svi izbori ovise o tebi. Sretno!